IJskar huren op Ijscokar.be - ijskar, ijscokar, ijswagen verhuur

Een unieke ijskar! Ook voordelig in België!

Sinds 2010 leveren wij onze ijskarren ook door geheel Vlaanderen en de rest van België. Doordat wij de ijskarren met onze koelelementen urenlang op -20 graden celsius kunnen houden, kunnen wij ook in heel België de ijskarren afleveren met ons heerlijke vers en ambachtelijk geproduceerde schepijs.

Ijskar met ambachtelijk schepijs

Een ijskar zonder schepijs is het eigenlijk ook niet helemaal. Daarom bieden wij nu de mogelijkheid de ijscokar te huren in combinatie met ambachtelijk schepijs van hoge kwaliteit. Het schepijs wordt geleverd op aanvraag en u kunt zelf de hoeveelheid en de smaken uitkiezen!
Meer info over het schepijs »

Authentieke (Italiaanse) ijskar

In ons assortiment vindt u ook de authentieke italiaanse ijskar. Deze nostalgische karren zijn volledig van hout en zijn voorzien van een mooi luifeltje en koperen deksels. Meer informatie over de authentieke ijskar vindt u hier.

Vervoer van de ijskar

Tegen een voordelig tarief leveren wij de ijscokar voor uw deur af. Deze kosten worden berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen als wij de ijscokar ergens afleveren. Voor sommige locaties hebben wij gunstigere tarieven.
Tarieven m.b.t. aflevering »

Ijskar met personeel

Heeft u een ijskar nodig met een ijscoman of ijscovrouw? Dat is bij ijscokar.com geen enkel probleem! Onze professionele ijsscheppers zijn u graag tot dienst!
Meer info over een ijskar met personeel »

Een ijscokar kopen?

Wij bieden regelmatig ijskarren te koop aan. Bent u op zoek naar een ijscokar, dan verzoek ik u vriendelijk om contact op te nemen via het formulier.

© 2018 Ijscokar.be. Powered by Manieu.nl